Locaties en vervoer

Adresgegevens

Breda : Waterschap Brabantse Delta, Bouvignelaan 5, Breda
Den Bosch: Engelerpark 2, 10 ‘s-Hertogenbosch
De Bilt: KNMI, Utrechtseweg 297, De Bilt
(let op: Parkeren bij het KNMI is niet mogelijk. Parkeren kan bij: P+R Utrecht Science Park, Universiteitsweg, 3584 CT Utrecht)
Ermelo: Beach Telstar Palmbosweg 36, 3853 LB Ermelo
Zwolle: Unive Hoofdkantoor, Hanzeplein 1, Zwolle
Post 5: n.t.b.
Groningen: Waterschap Noorderzijlvest, Stedumermaar 1, Groningen

Houd voor locatie De Bilt en Ermelo rekening met betaald parkeren voor auto’s. Bij de finishlocatie in Groningen kun je gratis parkeren op de P+R Kardinge.

 

Overnachten en bagage

Overnachten in Breda

De start in Breda is bij waterschap Brabantse Delta. In de omgeving zijn verschillende hotels, waaronder Hotel Mastbos en het Van der Valk hotel Princeville. Van der Valk houdt dit jaar geen kamers voor ons vrij, dus wees er op tijd bij.

Ontbijt
De hotels serveren dit jaar geen vroeg ontbijtbuffet. Vraag daarom naar een ontbijtpakket. Let op: deze is niet standaard plantaardig, vraag hier expliciet naar. De eerste stap naar een duurzaam dieet is dan al gezet!

Bagagevervoer start -> finish

Je bagage (bij voorkeur natuurlijk zo min mogelijk), kun je afgeven bij de start in Breda of De Bilt. We brengen het voor je naar de finish in De Bilt of Groningen. Zorg ervoor dat je naam en telefoonnummer duidelijk zichtbaar is op je bagage d.m.v. een label of sticker. 

Waterschap Brabantse Delta

Vervoer

Naar de start

Breda
Starten in Breda kan dit jaar tot 10:30, zodat je vanuit veel plaatsen na de spits (9:00 uur) met de fiets per trein naar de startlocatie kunt reizen. Vanaf station Breda is het zo’n 6 km fietsen naar de start.

Kom je met de auto naar Breda, parkeer dan op P2 van het Waterschap Brabantse Delta Breda (klik voor Google Maps). Als alternatief kan je ook parkeren aan de Burgemeester Kerstenslaan (Google Maps).

De Bilt
Naar de start in De Bilt kan per trein via Utrecht Centraal. Vanaf Utrecht CS is het 5 km fietsen naar de start.

Kom je met de auto naar De Bilt, parkeer dan bij: P+R Utrecht Science Park, Universiteitsweg, 3584 CT Utrecht. Vanaf daar is het zo’n 2 km naar de start.

 

Van de finish terug naar start

Groningen -> De Bilt / Breda
We streven naar zo duurzaam mogelijk vervoer terug en zijn momenteel de opties aan het onderzoeken. Hierover volgt binnenkort meer informatie.

Je kunt er natuurlijk ook een weekendje Groningen aan vastplakken, of de volgende dag met de fiets terug 😉

De Bilt -> Breda
Vanaf de finish naar Breda kan per trein via Utrecht Centraal. Vanaf De Bilt is het 5 km fietsen naar Utrecht CS.

We zullen GPX routes beschikbaar stellen voor de pendelritjes van de start- en finishlocaties naar de betreffende treinstations.